luni, 2 august 2010

Bine ai revenit acasa maestre




Despre Emeric Ienei orice stelist poate spune numai de bine.Orice roman defapt ar trebui sa spuna despre nea Imi numai de bine , pentru ca sa fim sinceri o performanta ca cea reusita de el in 86 nu va mai exista in Romania.

Emeric Ienei , pentru cei care inca nu stiu (desi mi-e greu sa cred ca exista asa ceva) este cel care a format marea echipa a Stelei din 1986 , cea care a reusit sa castige Cupa Campionilor Europeni.

Pentru aceasta , dar si pentru toate celelalte lucruri facute de maestrul Emeric Ienei pentru Steaua el a fost , este si va ramane mereu in sufletele noastre , ale stelistilor adevarati .

Nea Imi a vorbit intotdeauna drept despre Steaua , indiferent daca echipa mergea sau nu bine el o spunea , avea curajul nu ca jegurile din fotbalul romanesc.

Desi din 2006 si pana acum , GiBonul a reusit sa strice tot ce era bun la Steaua , acum odata cu venirea unui alt nume important in Ghencea , Victor Piturca , multe din legendele Stelei au fost readuse pe Ghencea.

Incepand cu ziua de 1 august , Emeric Ienei va fi directorul general al Stelei , o functie care trebuia sa o primeasca demult.

Emeric Ienei , un om care a facut atatea pentru Steaua , care se identifica cu anii 80' ai Stelei si atunci cand spui Ienei spui Steaua 86 adica VICTORIE.

RESPECT MAESTRULUI EMERIC IENEI !

3 comentarii:

  1. un articol la care nu am altceva de comentat decat MUIE dinamo :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca a facut bine..,este stiut temperamentul lui becali si imi este teama sa nu se ia de el.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar Becali a dovedit inca o data ca e un om de nimic prin declaratiile sale de pana acum , cum ca el vrea sa ia campionatu chiar si cu arbitrii.Ienei daca il supara Becali va pleca nu are nicio obligatie fata de Becali si nici de Steaua.Cred ca in aproximativ o luna Becali va incepe iar cu declaratii idioate.Totusi nici sudu' nu e prea tolerant adica a declarat ca se va urca pe maybach la victoriile stelei si astia au sarit imediat.

    RăspundețiȘtergere