marți, 20 iulie 2010

Brooklyn's finest


Ca in fiecare seara din aceasta vacanta de vara (chiar daca ploua de rupe) am vizionat un film odata cu lasarea serii , defapt pe la ora 12 , cam atunci incepand seara pentru mine.

Am hotarat sa ma uit la Brooklyn's finest , un film cu Richard Gere (unul din cei mai buni actori ai Americii dupa mine) , Don Cheadle , Ethan Hawke si nu in ultimul rand Wesley Snipes.

Filmul este despre trei oameni ai legii din New York , fiecare cu personalitati diferite care nu se cunosc unul pe altul.De remarcat este modul in care regizorul ii prezita de-alungul filmului pe toti trei in paralel , facand astfel un fel de comparatie intre cele trei personaje principale.


Cei trei politisti despre care se vorbeste in film sunt Eddie , Tango si Sal .


Eddie , interpretat de Richard Gere este un politist carunt , trecut de prima tinerete care mai are o saptamana pana la pensionare.Dupa o decizie a capitanului , acesta primeste tineri politisti sub aripa sa pe care sa ii instruiasca pe teren.Ambii "juniori" , caci de doi tineri este vorba patesc lucruri destul de rele , doar vizionand filmul le veti afla.


Tango , interpretat de Don Cheadle este un personaj total opus fata de Eddie , el nefiind politist inca de la inceput.Acesta face parte din gastile de negri traficanti de droguri din New York , fiind abia dupa infiltrat de politie ca om sub acoperire.Cand prietenul sau Caz iese din inchisoare i se propune de catre agentul Smith sa organizeze un flagrant pentru a-l invinui din nou pe Caz.Este ademenit cu un post de detectiv , agentul Smith primind insa sefia politiei din New York in cazul in care Caz va ajunge dupa gratii din nou.

Ultimul dar nu cel din urma este Sal , interpretat de Ethan Hawke.Acesta este un politist de la interventii speciale , care contrar fata de Tango si Eddie are o familie.El este casatorit , avand si doi copii.Cand afla ca sotia sa , insarcinata , urmeaza sa nasca gemeni si este si afectata de mucegaiul din casa , ea suferind de astm devine obsedat de bani , dorind sa se mute intr-o alta casa si pentru sotia sa , dar si pentru cei doi copii pe care ii are , respectiv cei doi care vor veni.


Filmul este unul foarte interesant , cu schimbari de situatie , destul de bun de vazut . Mie unul mi-a placut , de aceea vi-l recomand si voua sa-l vedeti.
Mai jos aveti trailerul filmului :



Un comentariu: