joi, 9 septembrie 2010

Maya...

Edward Maya ! Ca ati auzit sau nu ati auzit inca de el , asta e.Tipu' e un DJ , compozitor si producator roman care a scos super-hitul Stereo Love vara trecuta , iar vara asta a lansat si clipul de la melodia This is my life.

Edward Maya , pe numele sau real Eduard Marian Ilie a absolvit Liceul George Enescu si Conservatorul din Bucuresti , deci pe langa ca practic e foarte bun in muzica , iata ca e bun si teoretic.Nu e ca orice pipita care apare dupa noaptea , scoate o melodie si gata doar pentru ca s-a...cu compozitoru , dar sa trecem peste asta mai bine :))


Stereo love , melodie lansata anul trecut cu Vika Jigulina , tipa aia buna din clip:)) , este chiar foarte tare si ca dovada a fost foarte ascultata in Romania si chiar a intrat ca lumea si in topurile din strainatate.Pe Youtube , surprinzator , desi stiam ca e foarte vizualizata a prins 64 milioane de vizualizari doar pe canalul Spinnin Records (canalu' oficial cica) , plus alte 24-25 de milioane pe celalate canale , inca o dovada ca este o melodie foarte buna.




Celalalt single de la Edward Maya , This is my life , caruia i s-a facut clip chiar vara asta a intrat si el foarte rapid in topuri.
Sincer chiar nu ma asteptam ca dupa 1 luna , 1 luna si ceva de cand a aparut clipul acesta sa aiba atat de multe vizualizari pe Youtube si sa fie atat de apreciata.Chiar am vazut la comentarii foarte multi straini , defapt pe prima pagina de comentarii , doar straini carora le-a placut mult melodia.Si aceasta melodie are foarte multe vizualizari , 11.8 milioane pe EdwardMaya Official si alte 6.2 pe Spinnin Records. Clipul e filmat intr-un club si in centrul vechi din ce am vazut , langa Lipscani...enjoy :)






Se pare ca si siteul oficial este facut foarte bine , din ce vad omu' a stiut sa se promoveze.Pe langa ca a facut melodii foarte bune a stiut si cum sa isi faca o imagine , siteul sa oficial fiind o dovada.. http://www.edwardmaya.com .

In momentul de fata , desi nu se vorbeste chiar atat de mult de el , Edward Maya este peste Inna atat in Romania , cat si in strainatate.
Mie unul mi se pare un muzician chiar tare , a scos melodii bune , si-a vazut de treaba nici nu cred ca apare toata ziua prin reviste sau pe la tv si uite ca prin seriozitate si prin faptul ca el chiar are si niste studii facute in domeniu succesul s-a vazut mult mai repede si mult mai clar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu