vineri, 17 septembrie 2010

Metrou matii...


Dupa ce ca pana acum dadeai 2,5 lei ca sa mergi ca sardeaua in metrou dupa ce ai asteptat 8 minute , acum desteptii de la Metrorex s-au gandit sa scumpeasca pretul cartelelor (bine ca nu cu mult) ca doar romanu' traieste prea bine ca sa plateasca putin la metrou.

Astfel , de maine cartela de 2 calatorii , aia de 25 de mii , se va face 30 , aia de 10 calatorii care era 8 lei va fi 9.

O idee buna cu care au venit si ei ar fi abonament pt weekend , 6 lei , sau abonament pentru o saptamana 15 lei.

O mare idiotenie ar fi ca ceea ce se anunta sa se si realizeze , si anume abonamentele sa aiba un maxim de 62 de calatorii pe luna(adica cam 2 pe zi).Pai ori e abonament , ori e cartela , acum ne pun cutitu la gat si la abonament ?

Dupa ce in urma cu o luna ziceam ca metroul ar fi singurul lucru care merge bine in tara asta se pare ca usor usor devine si el prost.Nu spun ca marirea preturilor ar face asta , pentru ca nu au marit cu mult , dar sa limitezi numarul de calatorii pe un abonament mi se pare o tampenie...totusi traim in Romania si nimic nu ne mira !

4 comentarii:

  1. sau scumpit? :O ce jegosi X( ... god nu cred.. 8-| si totusi chiar nu inteleg de ce ma mir :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da , s-au scumpit de sambata sau duminica..

    Cred ca e din cauza ca ziceam cam acum o luna ca metrou e singurul lucru care merge bine in Romania :))

    RăspundețiȘtergere
  3. sa stii.. :P..
    mergea bine:))))..
    traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu' :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da si in continuare sa zicem ca merge totusi destul de bine...pe liniile unde sunt 2 magistrale , gen Dristor 1 , metroul vine la 2-3 minute , la mine la Iancului e mai nasol ca astept uneori si 10.Bine macar ca statiile sunt destul de frumoase , adica vreau sa zic ca in afara de Izvor si o parte a Unirii multe statii de metrou arata foarte bine.

    RăspundețiȘtergere