miercuri, 22 septembrie 2010

Prosti...prosti da multi


Intamplator zilele astea am citit pe net un articol care spunea ca ziarele de tip "tabloid" , adica rahaturi gen Cancan , Click , Libertatea se vand cel mai bine in Romania , astea 3 fiind cam 50 % din cate ziare se vand intr-o zi.

Sa zicem ca asta nu ar fi o problema , lumea cumpara ziare sa isi piarda timpul intr-adevar..in metrou , in RATB , pe wc sau in oricare alt loc.Dar atunci cand se cumpara atat de multe ce putem spune ? Ca suntem multi cacaciosi ? Poate asta , poate nu...romanului in ultimul timp ii place barfa.Nu il mai intereseaza atat de mult de el sau de maica-sa sau de var-su cat il intereseaza daca Bote a mai cucerit ceva , daca Simona Sensual a mai supt ceva sau cu cati barbati vrea sa o faca o starleta porno aparuta peste noapte pe data de 31 februarie.

Pe "noul" roman asta il intereseaza , nu mai conteaza ce melodii a mai scos Eminem sau Parazitii , ce film a mai facut Leonardo Di Caprio sau ce americant tampit si-a mai omorat vecinii pentru ca i-au perturbat cafeaua de dimineata , pe romana il intereseaza ca Simona Sensual e vitezomana , suge 3 pe minut , ca Monica Columbeanu a baut cafea din caca de pisica care a costat 2000 de verzisori sau bineinteles ca Andreea Esca si-a dus copii in parc , va dati seama , in parc...nimeni nu isi duce copii in parc decat Andreea Esca sa tineti minte asta.


Am mai spus-o si o sa o mai spun , sunt oameni in tara asta care stiu cine e Simona Sensual dar nu stiu cine e Morgan Freeman , oameni cu care nu poti sa legi mai mult de 5 minute de vorba , pe scurt oameni PROSTI.

Si sa nu uitam - prostia doare , bine ca-s vaccinat !

12 comentarii:

  1. te rog frumos..ai uitat de cea/cel :-?.. [ca nu stiu exact ce e].. care ne reprezinta tara.. Naomi ...
    si nu in ultimu' rand..faimoasa Nikita..

    De la un timp ma tot intreb daca nu cumva..cu cat inaintam in varsta..cu atat ne prostim mai mult.. oare generatia noastra o putea sa schimbe ceva in tara asta facuta muci[putin spus] de boii inculti care ne conduc?

    Pana atunci..prostesc ei si jumatatea de tara neatinsa [inca] de prostie..

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah da de Nikita am uitat...da nu ma gandeam la cineva care mananca copii la ora aia..

    Ce pot sa zic , prosti sunt de toate varstele , de la cocalari de clasa a 7a , la cocalari de a 11a sau la cei de peste 40 de ani , gen Dorel , Gogu sau orice alt vacar , sudor al satului.

    Eu unul cred ca generatia noastra , cei ce au acum cam 30 de ani si cei ce vin dupa noi pot scoate tara asta din prostie dar nu sunt lasati.Suntem o tara de lasi , nu mai suntem ca inainte renumiti pentru curaj , suntem din pacate renumiti pentru alte lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bun articol, sunt de acord. Prea multi prosti si prea multe ciori. Cu prostii mai merge cum mai merge, dar cu ciorile mai greu

    RăspundețiȘtergere
  4. Adi , aici chiar ai dreptate.Tiganii sunt si prostri si nenorociti , trebuie toti omorati , trebuie sa scapam de ei.Unii nu recunosc dar daca li s-ar da un pistol si libertatea de a face asta ar omora primu tigan pe care l-ar vedea in fata cu mai mult zambet pe fata decat Joker

    RăspundețiȘtergere
  5. Bha da' sa stii ca asa e:)))
    Si vezi k mai mult de 50% citesc asemenea kkturi.
    pt k altfel dp km zici u,doar juma' de romani sunt atat de prosti!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu e chiar asa , in Romania desi sunt multi , prostii sunt minoritari.Dar prostul daca nu e fudul nu e prost destul asa ca iese mereu in evidenta.Un om destept si modest ca mine nu iese prea mult in evidenta :)

    RăspundețiȘtergere
  7. :)))).. mda..ce sa le ceri?..
    btw..te'am adaugat la blogroll..te deranjeaza?:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Da ma deranjeaza rau de tot :))

    Cum sa ma deranjeze , chiar deloc.O sa te bag si eu pe tine acum :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu apari in bara laterala?..:-?..

    RăspundețiȘtergere
  10. Ah ba da...am vazut acum.Eu ma uitam acolo la blogroll.

    Eu te-am pus la blogroll , cred ca ai vazut e pe prima pagina.

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  12. :)) Pe roman mereu l-au interesat cacaturile. Mereu a iubit barfa si scandalul.

    RăspundețiȘtergere