vineri, 3 septembrie 2010

Tanase ? Mai bine nu...

Cristi Tanase a venit in Ghencea acum 1 an de la FC Arges.Cand a fost adus toata lumea a sarit ca ce jucator a luat Steaua , ca va face o super echipa ca cacat ca rahat.Eu din prima am zis ca sa vedem ce o sa fie , Tanase pana sa vina la Steaua jucase doar un sezon ca titular la FC Arges si...atat.

Pe Tanase s-a dat acum un an 1,5 milioane pentru 50 % din el , deci sa retinem doar jumatate din Tanase.Putin sau mult ? Pai sa vedem , intr-un an si ceva de cand a venit la Steaua ce a realizat Cristi Tanase in Ghencea..hmm...NIMIC ! Cateva goluri date , nimic spectaculos , mai exact nimic din ce se astepta de la el , sa conduca jocul Stelei , sa fie creierul de la mijloc si sa aduca lumina.

Sa vedem acum cum poate un taran cu 6 clase precum Tanase care habar nu are sa lege doua cuvinte sa lege jocul intr-un sport de echipa pe care teoretic trebuia sa il stapaneasca cel putin individual.

Si ca bomboana de pe coliva sa fie si mai amara , Dodel caci asa este poreclit "superfotbalistul" nostru a devenit si capitan...vai de ea de banderola , mai rau decat purtata de Banel a ajuns.Ideea e ca pe langa ca abia stie el cum sa stea in teren si sa opreasca o minge , Tanase s-a trezit peste noapte capitan , astfel el trebuind de acum incolo sa faca ordine pe teren in timpul unui meci , sa lumineze jocul cu o pasa fantastica si mai ales sa ii motiveze pe jucatori...cum sa faca el asta cand el abia reuseste sa se motiveze pe el sa se ridice din pat dupa o noaptea plina de vodka si Kent si sa plece la antrenament.

Fata de ce a fost inainte , ma doare ce a ajuns Steaua , si anume ca pe langa ca nu mai avem jucatori cu caracter , jucatori care sa iubeasca cu adevarat culorile clubului , avem la conducere si un cioban nebun care se crede destept.

Ce pot spune mai multe , in incheiere decat clasicul "Iubesc Steaua" , dar nu ceea ce a ajuns clubul in momentul de fata !

4 comentarii:

  1. Banderola ar trebui purtata de Bogdan Stancu,la fel si numarul 10.
    Si cat despre ce a ajuns Steaua acum...eu in locul tau as mai astepta putin pana sa incep sa critic.Bogdan Stancu,Radut,Bicfalvi,Gardos,chiar si cel pe care il contestai atata dar pe spinarea caruia jucam in Europa,Tatarusanu...acum si Galamaz,Apostol,Bilasco si Rusescu...ne dau sperante.Bogdan Stancu este perfect pentru a fi capitan,pentru ca el chiar arata ca joaca pentru Steaua.Radut si Gardos sunt tineri si vor creste in spiritul Stelei.Tatarusanu,din cate am inteles a copilarit in ghencea...Latovlevici da si el dovada de un caracter si un talent deosebit.Galamaz si Apostol vin cu experienta,iar pustiul Cosmin Matei cu tehnica adevarata,nu cea in genul lui toja sau dayro. STEAUA SUNTEM NOI(noi toti,ultrasi,cetateni,aurolaci,samantari,ultrasi de tastatura,ilie dumitrescu,stadion,echipa,jucatori,staff)

    RăspundețiȘtergere
  2. Frate stai linistit ca stiu ce vorbesc..nici Tatarusanu nici Tanase nu ar avea ce cauta la Steaua daca s-ar vrea cu adevarat performanta.Dar cu cine sa faci performanta cand patron e un oier nebun ?

    RăspundețiȘtergere
  3. mda...
    o fi bun tanase, dar poate la arges sau la o echipa cu pretentii non-europene ...
    si apropo... a fost cumparat cu 1.8 mil euro pt 50%!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar mai mult decat am spus eu...el nu justifica 500 de mii de euro , dar 1,8 milioane...panarama de jucator !

    RăspundețiȘtergere